Nederlands Engels

Olympische Spelen 2012

Olympische Spelen 2012

Resumerend kunnen we stellen dat Engeland het deze Spelen fantastisch gedaan heeft. De auteur intellectuele van dit hele scenario is toe te schrijven aan Carl Hester. De voorbereiding van zowel Uthopia alsook van Charlotte met Valegro op zo'n evenement volledig te begeleiden vergt veel van je. Hij noemde zichzelf ook emotioneel leeg na afloop. Omdat ruiter en paard natuurlijk ook uiteindelijk samen volledig geconcentreerd moeten presteren, hadden wij het gevoel dat alles eromheen ten koste van de prestatie van Uthopia is gegaan. Overigens nog steeds een geweldige prestatie met noteringen ruim boven de 80%, dus wij spreken hier nog steeds van absolute Wereldklasse; laat dat gezegd zijn, maar het was inderdaad minder gretig dan in Rotterdam.

Toch hebben wij genoten van "onze Uthopia" op de Olypische Spelen. Wie had dat ooit durven dromen. Dat het een goed paard was, wisten wij al meteen, maar dat het uiteindelijk tot dit zou kunnen komen had niemand kunnen vermoeden.

Wij zijn zeer benieuwd hoe nu het verdere verloop van de carrière van Uthopia zal zijn. Wij houden u op de hoogte.

Wilt u ook zo'n goed paard als Uthopia, schroom dan niet, even contact met ons op te nemen, want ook wij willen alleen maar steeds het beste in huis. De opvolger voor Uthopia staat al te trappelen....